Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Idag åker solbrillorna på

Thursday, May 27, 2010

Idag åker solbrillorna på

Foten känns otroligt mycket bättre idag. Weird. Hoppas det håller i sig. I dag är himlen blå och inte ett moln finna att skåda. Dock är värmen inte tillbaka... surt, men helt ok.

+359 888 888 888. Detta nummer finns inte längre efter att bulgariska Mobiltel plockat bort det från världskartan. Anledningen ska vara att det är vidskepligt eftersom tre personer haft det och dött. Ja, det har säkert med numret att göra... och inte alls det faktum att alla tre va gangsters!!

Stackars prinsessan Madeleine får inte vara ifred en sekund. Pressen låssas tycka synd om henne, genom att publicera artikel efter artikel om hur hon flyr landet, ställer in uppdrag m.m. Hur de bidrar till hennes privacy genom detta begriper jag inte riktigt. Låt henne vara nu! Och Jonas Bergström också för den delen. Han har i alla fall svar på tal: – Jag är inte en offentlig person längre och har inga kommentarer.

Ers Kungliga Höghet Prins Daniel. Vill man ha en sån titel? Det är nu upp till kungen att besluta om Daniel ska få den eller inte. Får han den anses han likvärdigt kunglig sin fru och utan den är han alltså underlägsen?

Sånt här är så sjukt att jag vill spy på't. En 31 åring riskerar nu att åtalas för grov misshandel för att han försvarat sin fru!!! En psyksjuk 27-åring klättrade in på deras balkong och började förgripa sig på frun, mannen upptäckte det hela och gick till attack. Och nu äker han alltså dit! vansinne. Ska man inte få skydda sig? Vad i detta är inte ok? Vad är det för jävla rättssystem där det ens är möjligt att åka dit för nåt liknande.

Ja, hörni, världen är bra sjuk. Jag tänker passa på att gratta Katrin och Bingo, som äntligen fått sin Ringo. Jag har faktiskt kikat in på hennes blogg då och då senaste tiden och hon har banne mig inte haft det lätt. Stor som ett jäkla hotell, över två veckor sen och ändå på benen in i sista stund. Tufft!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: