Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ingen återvändo

Sunday, May 02, 2010

Ingen återvändo

Helgen är förbi och nu visar den där bekanta söndagsångesten sitt fula tryne igen. ine har jag kollat klart på filmen jag började på igår heller. Jag fattar inte vart dagarna tar vägen.

Vill inte att det ska vara måndag och jobb i morgon. Jag kan faktiskt inte föreställa mig en hel vecka till ledigt igen. Hur i hela fridens namn ska det gå till? I morgon ska jag vara på mottagningen hela dagen. Jag ska täcka för Nina eftersom hon täcker för mig så jag kan vara ledig fredagen efter Kristi Himmelsfärd (tack igen Nina). I.o.f.s tror jag veckan kommer gå ganska snabbt. Och på fredag direkt efter jobbet åker jag ju till Gbg och kära Cillan. Ska bli SÅ kul för det var otäckt länge sen. Jag har inte varit i Gbg sedan i oktober när jag fyllde (förutom en snabbis när vi åkte till USA, men det räknas inte). Det är bra på tiden alltså!

Nä, bara att gå och ladda kaffebryggaren då och sen slå en pling till Bäjb för att säga godnatt innan jag sluter ögonlocken och säger adjö till denna söndag.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: