Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sälj biljetten Håkan

Tuesday, May 04, 2010

Sälj biljetten Håkan

Håkan Kjellgren, 33, fick av misstag en inbjudan till Victorias och Daniels bröllop. Tydligen har Daniel Westling en polare på gymmet under samma namn, men han står antagligen utan nu. Håkan har tydligen en liten koppling till Vickan ändå. Han har intervjuat henne och de har gått på samma skola i USA: Lustigt att just han fick en inbjudan.

Nu vill dock hovet att han ger tillbaka den. ALDRIG! att jag skulle göra det. Jag skulle sälja den på Blocket till högstbjudande. Personen i fråga skulle antagligen inte komma in, men ändå... det finns dårar till allt så det finns säkert nån som betalar massor med pengar för inbjudan med.

Hovet verkar vara bra på att vara kass på säkerhet. Att inbjudan går fel talar ju för sig självt. Häromdagen kunde man läsa att en av kungens vakter var nazist och sen är det ju Vickans gamla livvakt som nu åker in bakom lås och bom för våldtäkt och övergrepp i rättssak i 6 år. Vem är kungens head of security tro? Kan borde Ers Kungliga Struts överväga omplacering?

Image and video hosting by TinyPic

No comments: