Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: The Ultimate Fighter: Heavyweights

Sunday, May 16, 2010

The Ultimate Fighter: Heavyweights

Om ni inte hunnit prova Kaneläpplen Yoghurt än... GÖR DET! Mmm mm mm säger jag bara.

Värnamo verkar vara den del av landet som inte fick njuta av försommaren på riktigt igår. Visst var det varmt och solen tittade fram, men det var inte som jag kunde läsa hemma... 25 grader och folk som gick i linnen. Eftersom regnet låg i luften kändes en mosse inte som rätt ställe att ge sig ut på äventyr till så vi åkte istället strax söder om Värnamo, till det stället där Christians mormor och morfar bodde innan E4 blev motorväg.

Här vandrade vi omkring ett tag och Christian berätta om var han byggde koja som barn. Skitmysigt... förutom att det var ganska kvavt. Vi hittade vårt framtida hem där med. En rött hus en bit från motorvägen, men baksida mot skogen. Skulle köpt det på stubben om vi haft pengar... och det inte vore upptaget såklart.

Eftermiddagen och kvällen spenderade vi med att titta på säsong 10 av The Ultimate Fighter. Jag är inte helt såld på sporten, men serien är riktigt rolig. Tyvärr rök min favorit. Big Baby "The Darkness" Marcus Jones i semifinalen. Och finalmatchen såg jag inte för då hade jag somnat... men eftersom en ofavorit vann, kvittar det. Säsong 11 började nu i april och nu är det mellanviktarnas tur, med Tito Ortiz (ni vet Jennas gubbe) som tränare i ena laget.

Det får nog bli några varv i backarna runt Prostsjön denna morgon. Lovely!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: