Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Iiiuuuuuuuuuuuuuuu!!!

Friday, May 14, 2010

Iiiuuuuuuuuuuuuuuu!!!

De sprider sig mycket lätt mellan lägenheter och förökar sig rekordsnabbt. Fem honor ökar kolonin med 200 nya kackerlackor var femte vecka.

Det är en myt att de trivs i smutsiga miljöer, tvärtom trivs de i välstädade och rena hem. Bäst mår de där det är fuktigt och varmt och finns gott om mat. De sätter i sig allt de kommer åt, helst matvaror men även läder, tvål och papper. Insekterna är inte bara obehagliga, de kan också sprida virus och bakterier som kan orsaka salmonella, gulsot och så kallad sjukhussjuka.

De är ett svårupptäckt nattdjur som blixtsnabbt gömmer sig när ljuset tänds.

Det är kackelackan texten ovan syftar till. Panik bryter ut i hela mig. FY!!! I fjol rapporterades 600 fall till försäkringsbolaget Trygg-Hansa (tänk då hur många örsäkringsbolag det finns och hur många som inte inte rapporteras in alls). Jag har nog med att vara panikslagen över eventuella spindlar och nattfjärilar som kan tänkas leva loppan i mitt hem. Jag orkar inte oroa mig över dessa vidriga beeings också.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: