Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tribute to Peter Steele

Tuesday, May 11, 2010

Tribute to Peter Steele

I fredags, köpte vi, precis som planerat, på oss smultronbubbel och dedikerade hela fredagens förfest till Peter. Eftersom det bara var jag och Cillan gick det bra. Av nån anledning tycks alla andra tycka vi är löjliga, men denna gången fanns ingen som kunde stoppa oss.


Vi gjorde ett par konstateranden:
Nummer ett: Ok, Type O Negative kanske inte är världens bästa band vad gäller musiken. Hade Peter Steele inte varit med betvivlar jag faktiskt att jag skulle lyssnat speciellt mycket på dom. Men eftersom Type O Negative ÄR Peter Steele lyssnade jag och nu älskar jag.
Nummer två: Killar vill aldrig erkänna Type O Negatives storhet. Detta beror såklart på Peters manlighet. De känner sig små jämfört med den utstrålning som kommer från besten Pete.

Att vi inte insett att vår gud är borta är uppenbart. Bilderna till höger är ifrån September Sun... urvacker video och en gudomlig låt. Kan dock inte låta bli att skratta lite åt Josh, men han har ju alltid sett lite lustig ut.

Tanken var ju från början att även lördagen skulle tillägnas Peter och vi försökte, men iom att det kom annat folk, fick vi tillslut ge med oss. Dock kan jag tänka mig att detta är långt ifrån sista gången vi dedikerar en kväll till Peter.

Yet in the dark, still he screams your name
Nights living death with witch rhymes insane
Ten years amassed, para toda mi vida?
Lost man in time, was his name Peter?

Image and video hosting by TinyPic

No comments: