Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ghosts

Wednesday, May 26, 2010

Ghosts

Det regnar fortfarande! Måste vara ett skämt. Himlen är prick lika grå som igår och det ser ju inte direkt ut som det ska bli något bättre idag heller. Dock är det vad alla vädersajter jag besökt utlovar, så jag hoppas man kan lite på dom.

Idag SKA jag ut och springa... bara ett litet problem. Foten gör prick lika ont som igår. Jag tror jag har lokaliserat utgångspunkten till att sträcka sig från under den ttre fotknölen och fram över foten. Vad sjutton kan jag ha gjort egentligen? Hoppas lite rörelse får den att värma upp och kännas bättre.

Igår när jag skrev om Facebook, fick jag en kommentar av en anonym läsare med en länk till en sajt som heter Secondlife.com. Här har vi nåt riktigt läskigt. En hel virtuell värld. Ett community där du skapar en avatar och ett helt nytt liv via datorn. Skrämmande. Programmet har varit med i ett avsnitt av CSI, men att det fanns på riktigt hade jag ingen aning om. Skrämmande. Får la se om jag bygger mig en avatar och kikar runt... risken verkar vara överhängande att man blir hooked, så kanske inte.


Stackars personalen i hemtjänsten i Kalmar ser spöken. Det är hemma hos en speciell kvinna spöket uppenbarat sig och nu är de så uppskrämda att de inte vågar gå dit själva. Kan verkligen se framför mig hur en sån här sak kan uppkomma. Någon upplever att de ser, hör, känner av nåt skrämmande... kanske pga att kvinnan själv berättat om sina upplevelser och vips ser, hör, känner hela hemtjänststyrkan av det. Sant eller inte så tjänar ju alla, förutom kommunen, på historien. Kvinnan får flera på besök och personalen får jobba i par vilket lär vara bra mycket roligare. Spöket... ja det får ju fler att skrämma upp. Är det något ställe som borde vara hemsökt är det ju ett sjukhus. Konstigt nog har jag aldrig hört några historier på jobbet. Kulvertsystemet under sjukhuset är bra läskigt som det är och jag kan bara tänka mig hur det är i det undre kulverten. Dit ska jag nog aldrig gå.

Här kan man snacka om spöken. När Nicola blev gravid började en tumör växa inuti henne. En tumör som fick tänder och hår. Innan man fick bort den vidriga tumören hade den växt sig stor som en vattenmelon!

På Jamaica tycks det spöka ordentligt. Och här heter spöket Christopher "Dudus" Coke. Hittills har 211 personer gripits och minst 60 dödats i jakten på knarkkungen i Kingston.

Jag tycker nog de riktiga spökena är läskigare.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: