Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Block... choklad?

Wednesday, May 05, 2010

Block... choklad?

Alliansen ger sig ut på miniturné i ett chartrat tåg. Låter lite mysigt sådär och kalaset började med att Hägglund bjöd på tårta. Just i detta nu när jag läser detta och endast nu, låter det ganska roligt att vara politiker.

Niklas Ekdal skriver i DN en debattartikel om blockpolitiken. Jag har faktiskt, trots min politiska okunskap funderat över detta. Vi har ju faktiskt bara två alternativ idag. Om man inte sätter sig ner och verkligen sätter sig in i partierna har man egentligen ingen aning om vem som står för vad inom blocken. Man röstar på antingen Mona eller Fredrik. Två val... när det egentligen är sju bara inom blocken. För mig har det till och med gått så långt att jag nu när jag skulle skriva antalet fick googla oppositionen eftersom jag till och med glömde bort Vänsterpartiet. Jag vet inte om jag tycker detta är bra eller dåligt. Det är ju definitivt lättare att välja, det är betydligt enklare att välja mellan Marabou och Cloetta än att göra valet mellan de olika märkenas olika smaker, right?, men sakfrågorna försvinner ju... Schweizernöt är ju faktiskt godare än Mintkrokant. Och frågan är varför vi ens ska ha flera block och inte istället slå ihop det till två partier. Alliansen och de rödgröna.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: