Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: 'Cause you're in Hollywood

Sunday, May 02, 2010

'Cause you're in Hollywood

Everybody comes to Hollywood
They wanna make it in the neighborhood
They like the smell of it in Hollywood
How could it hurt you when it looks so good

Tori Spellings benpipor sticker ut och hon är luden. Britney Murphy dör i hjärtsvikt p.g.a undernäring och missbruk. Lohan super och drogar skallen i bitar och Heidi Montag opererar sig till bristningsgränsen.

Tja... jag förstår dom. De gör det för att de kan. De har råd och resurser till en quick fix, men de verkar väl inte må direkt bra va? Nja, jag skulle nog investera lite smartare.

Jag skulle böjra med att bygga ett enormt gym och anställa en 24 hour personlig tränare (Sid... intresserad?), sen skulle jag signa upp för en sån matprenumeration... ni vet när man får alla dagens mål, perfekt näringsmässigt anpassade, levererade till dörren. Jag skulle se till att bli bästis med Madonna för oavsett hur hon gjort det har hon ju verkligen lyckats med sitt renlevnadsliv.

Operationer då... tja. Jag kan inte säga att jag inte skulle operera mig. Lite lite utfyllnad över bysten så jag kan fylla ut åtminstone ett linne storlek 34 utan att banden hänger så halva BH:n syns. Och så lite fettsugning... dels knubbsorksfettet mellan armhåla och bröst (vilket jag inte kan fatta att jag måste ha där eftersom jag inte är direkt stor på överkroppen nånstans) och så skulle jag inte lida av att bli av med dallret i övergången mellan röv och ben... men sen får det vara nog. Kanske knacka rätt näsbenet så inte pipen va så jäkla sne, men det är inten prio ett.

Vad gäller drogerna verkar det bara onödigt och jobbigt, så jag skippar det. Dock kommer jag fylla barskåpet med smultronbubbel och ingredienser till goa drinkar som ska avnjutas vid poolen.

Vad skulle du göra om du blev stor i Hollywood?

Image and video hosting by TinyPic

No comments: