Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tågvärdar är ju bara för härliga

Tuesday, May 11, 2010

Tågvärdar är ju bara för härliga

Nu kommer jag säkert få Tonårsmorsan på mig igen, men jag kan inte låta bli att le när jag läser om tågvärden som skulle locka kunder till biston och ropar ut att de har negerbollar. Självklart var ju detta någon som inte tänkte sig för och denne ångrade sig säkert så fort hon/han fick reda på sin miss om inte i samma stund som ropet gick ut.


På tal om tågvärdar, så irriterar de skiten ur mig. På vägen hem från Göteborg var det en kvinna som var så otroligt övertrevlig och käck. Vid varje stopp tackade hon för att de rest med tåget och avslutade med "kolla era säten så ni inte glömmer någonting och ta inte fel svarta rullväska". Varje gång... varje stopp, vilket ju borde vara ca 15 stycken. Jag var så nära att leta mig bort till hennes krypin och säga henne ett och annat, men det gjorde jag såklart inte.

Fy fasen för att vara tågvärd.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: