Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jävla skit!

Saturday, May 22, 2010

Jävla skit!

Just nu hatar jag allt mer än nånsin! Klockan 11.00 skulle jag precis bege mig upp på stan när jag mindes att jag hade tvätt kvar i stugan. Jag hade redan burit upp strumpor och trosor och beslöt mig för at bara häva ut dem på sängen sålänge. Jag vände påsen upp och ner och skakade ut det, när jag plötsligt insåg att tvättmedlet var däri. Strålande! Tvättmedel i hela jävla sängen och rakt på den tvätt jag nyss tvättat.

Vad göra? Jo, fram med dammdsugaren och försöka suga upp så mycket som möjligt. Det första jag hör är slflopp och där rök en strumpa rakt in. FAN! Jag bestämde mig för att den strumpan fick gå i graven där i dammsugaren och sen började arbetet med att försöka få upp tvättmedlet och dammsuga av strumpor och trosor. Eftersom tvättiden nu var slut fanns möjligheten att tvätta om dom inte kvar. Fick bort det mesta och tillslut gav jag upp. Det var en del kvar och dammsugaren lämnade jag brevid sängen för att fortsätta senare.

Ok, upp på stan. På jakt efter nya ballerina och nån sommarklänning. Eftersom det är sketavarmt tog jag på mig mina gamla ballerina som är så slina och sönder att foten lutar vakåt. Efter några meter var fötterna alldeles sönderskavda och inte hittade jag några nya heller.

Vansinnig bestämde jag mig för att ge upp och försöka hitta en fikapartner istället. Men icke!!! Ingen (nu finns det inte så himla många att välja på i.o.f.s) var intresserad! Vad gör man då när solen skiner och allt är underbart ute. Jag kunde ju inte fortsätta gå eftersom mina fötter blödde, så det var bara att traska hem. Nu sitter jag i soffan och är ännu mer förbannad för att jag inte kom på nåt annat än tråkig yogurt att äta till lunch.

Så vad ska jag göra nu? Det jag borde göra är dammsuga hela lägenheten, försöka få bort tvättmedelsresterna och tömma balkongen för renoveringen som startar nästa vecka. Det jag vill göra är att sätta mig på ett fik och käka glass. Det jag tänker göra är dricka en kopp kaffe och surfa och sen ge mig ut och gå igen, denna gång med gympadojorna på.

Jag kan konstatera detta: Jag vill och måste flytta och det snarast!!!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: