Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Olika formers elände

Wednesday, May 05, 2010

Olika formers elände

Så skamligt för fotbollsdomaren som dömde gult kort för filmning på den kroatiske fotbollsspelaren Goran Tunjic när denne i själva verket fick en hjärtinfarkt och dog på stubben. Undrar hur han mår nu... måste ju kännas ganska så kass... stackarn.

Nu har den 32-åriga kvinnan på Danderyds sjukhus, som varit totalförlamad på grund av neurologisk sjukdom och vårdats med respirator sedan 6 års ålder fått somna in. Skönt för henne, eftersom det uppenbarligen var vad hon ville. Jag är förvånad att hon stått ut så länge som hon gjort.

Och det tar inte slut på död och elände där. I eftermiddags hittade man en 16-årig flicka mördad i Västerås och nu sitter en kille i samma ålder hos polisen på förhör och är misstänkt för mordet. Vad fan håller ungdomarna på med!? Seriöst. När jag var i den åldern hörde man aldrig om så unga människor som hade ihjäl varandra och nu är det var och varannan dag ju! Vansinne!!!

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

bloggare på icedaniel.se said...

Ja det verkar vara som i övriga Europa. Alla som är sjuka gör sig bara till !