Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hoppas på adventure

Saturday, May 15, 2010

Hoppas på adventure

Jag tycker faktiskt det är riktigt mysigt att vakna av att regnet slås mot fönsterbläcket. En hel halvtimma längre sov jag idag än vad jag gjort tidigare mornar. Det var mörkt och den sövande ljudet fick mig att inte flyga upp ur sängen så fort jag slog upp ögonen.

Men nu... nu när jag är uppe för det gärna sluta. Jag tänker trotsa och ge mig ut runt Osudden ändå... jag menar, vem har dött av lite regn och lera, men jag måste ju erkänna att ett uppehåll skulle sitta fint right about now.

Jag hoppas verkligen att vi kan komma iväg till Stora Mosse nationalpark:

Det finns cirka 40 kilometer vandringsleder i nationalparken. Vandra över tallbevuxna Rocknar och genom lövklädd kulturmark. Mitt ute på högmossen är det som att vara på en ödslig myr i Norrland.

Tänk på att ha rejäla kängor eller stövlar, eftersom det är blött på många ställen.


Hmm, den där sista raden kan bli ett problem... allt jag har är gympadojor, men som jag sa innan... vem har dött av lite blött?!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: