Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: On a Wicked Night

Saturday, May 29, 2010

On a Wicked Night

Tvi vale. satte på TVn när jag gick upp och där står Arja Sajonmaa och gapar för fulla muggar. Why, TV4? Why? Nä, då är Danzig bra mycket bättre. Och i går upptäckte jag att den musikalika giganten släpper ny skiva den 22 Juni! (en efterkommande Göteborgsspelning skulle inte göra nåt). "On a Wicked Night" är en pre-listenlåt som ligger ute på vida webben och det låter... Danzig rätt och slätt. Mer än så behöver man inte säga och jag undrar om det med den rösten egentligen spelar så stor roll hur det låter runt omkring. Det bör dock nämnas att detta är första albumet Type O Negatives Johnny Kelly är med på, trots att han spelat med dom live sedan 2002.

"Vi rubricerar det som mord" säger polisen. Ja, tacka fan för det. Om nån blir skjuten i huvudet på en nattklubb tror jag det är svårt att få det till nåt annat. Det var på nattklubben Nivå i Göteborg inatt detta hände och mannen dog trots återupplivningsförsök. Vad händer med Göteborg!?! Börjar likna ett Sveriges Philadelphia ju.

Ardi är 2 år gammal och röker 2 paket cigg om dagen. Låter ju som ett skämt... ett inte direkt roligt skämt, men efter att ha blivit erbjuden första cigaretten av sin far endast 18 månader gammal, blev han snabbt beroende och skriker vilt om han inte får. Pojkens far verkar inte direkt ha hästarna i stallet och säger: – Han ser rätt hälsosam ut tycker jag. Jag förstår inte problemet. Kan det verkligen vara sant?

Och så senaste kändisdödsfallet: Gary Coleman dog i onsdags av en hjärnblödning endast 42 år gammal. Rest peacefully.

Det regnar ute. Ovanligt va? Nä, just det... inte direkt. Ja, det blir ju ingen utflykt till Stora Mosse idag heller. För några minuter sen sken solen, men alltså inte längre. Just regnet skiter jag faktiskt i, men det är ju de där med lera när man springer. Det är så jäkla trist att få lera upp till axlarna på baksidan och behöva kränga sig ur kläderana som en akrobat och tvätta allt direkt för att inte få lera i hela lyan.

Kan inte riktigt bestämma mig vart jag ska heller. En längre runda runt Osudden på plan mark, eller några varv runt Prostsjön som bli lite kortare, men kuperat. Har ungefär en halv kopp kaffe på mig att bestämma mig.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: