Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ny måndag, nya (mag)plågor

Monday, May 31, 2010

Ny måndag, nya (mag)plågor

Positivt va? dagen har inte börjat så bra, men det blir väl förhoppningsvis bättre.

Så här i efterhand känns det ganska skönt att jag åkte tåg i helgen med tanke på alla bilolyckor... 5 stycken och 8 döda. Fy!

Igår på tåget läste jag en lång artikel om "skräckkirurgen" på tåget. Det är en ganska otroligt historia. Ortopedin är i.o.f.s större än urologin, men jag tycker det är mycket mycket konstigt att ingen hört talas om henne i Hudiksvall när hon började. Hos oss är det i alla fall så att man hört talas om de kirurger som är bra... för är man bra syns man. Om nån skulle söka jobb som man inte hört talas om skulle man ju definitivt kolla upp denna personen extra noga. Sjukhuset erkänner att de gjorde fel när de anställde henne, men säger sig ska ha vänt sig till Socialstyrelsen eftersom anmälningarna börjat strömma in. Socialstyrelsen ska då inte ha lämnat ut några uppgifter. Något som de i sin tur inte säger sig känna till. Nån har gjort så ini helvete fel... det är uppenbart. Detta fel har lätt till flera patientskador än nödvändigt. Att denna kvinna ens har kvar sin legitimation alls är skrämmande. Att endast förbjuda patientkontakt räcker inte. Ta legitimationen och skalpellen ifrån henne och låt henne aldrig jobba i närheten av en människa igen!

Så, nu fick jag ur mig lite.

Måndag då... undrar vad denna vecka har att bjuda. Vädret är strålande fint denna morgon... typiskt! En dag att vara instängd och längta ut alltså. Och så kommer väl skitvädret igen lagom till helgen. En sak jag väntar denna vecka är mina nya arbetsskor. Det ska bli mycket spännande!!! Tänk om de är botet på mina svullna och onda fötter!!! Håller tummarna så hårt att de nästan trillar av.

Anledningen till den negativa rubriken är att min mage är besvärlig idag... och inte lite heller. Jag vet vad dagen har att vänta. Jag kan den ganska bra vid det här laget. En dag med en mage som en kanonkula, molande och värkande som kommer bytas ut till nån timmes kramp efter varje måltid. Och det kommer inte ge sig fören tidigast ikväll. Skit också. En sån här dag skulle det vara bäst att inte äta nånting alls, men jag är redan hungrig och utan mat skulle jag ju aldrig orka jobba en hel dag, så det är bara att bita ihop och stå ut. Darn!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: