Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nya balkonger!

Tuesday, May 18, 2010

Nya balkonger!

Nyss återkommen från en löprunda. Jag trodde att det skulle gå helt åt helvete pga kvavheten i luften, men den tycks ha lättat något och nu var det mest varmt och skönt. Kortbrallor och thischa hade jag bara!!! Underbart. Och bra gick det att springa med. 5 km och DET är inte illa med tanke på hur svullna och onda mina fötter var. RIktigt nöjd. Kom hem svett som om jag vore nyduschad (vilket jag nu är).

Glömde berätta... när jag kom hem idag låg denna lapp i min brevlåda. Renovering va balkongerna!!! Det var väl ändå på tiden! Jag vågar faktiskt knappt gå ut på min som den är idag. Å, gud vad jag hoppas jag kan få ett tak på min då, så jag kan spendera mer tid därute och så det inte blir riktigt lika varmt i vardagsrummet på eftermiddagarna och kvällarna. De kommer börja redan nästa vecka och tyvärr hålla på i 6-7 veckor enligt brevet. De kunde ju ha börjat lite tidigare, men men. Som det är idag kan jag ju inte vara därute ändå.


Dessutom hade de, när jag kom ut nu på kvällen, rivit upp den del av gräsmattan som är närmast huset runt om. Enligt Vikander (underhållsansvarig på Melins) skulle de ju göra fint på gården till sommaren och det är väl det som är på gång. Sen fattas bara fönsterna då.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: