Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Marieberg

Sunday, May 23, 2010

Marieberg

Nyss hemkommen från Marieberg, där jag spenderat några timmar med Mamsen. Det var inte alls så farligt mycket folk som man skulle kunna vänta en sån här dag. Jakten på skor fortsätter. Hittade inte en enda som skulle kunna duga som den sommarsko jag är ute efter. Slutade med att jag köpte ett par sandaletter, som i.o.f.s säkert kommer bli sköna i sommar (riktigt sköna att gå i) men nu var det ju inte alls vad jag var ute efter.

Shoppade loss lite på Lagerhaus också... gud, vad jag älskar den affären. En rosa skål som jag tänkte förvara sallad i. En liten yoghurtskål som får flytta in hos Bäjb. Hittills har jag ätit yoghurt ur whiskeyglas, men nu är det slut på det. Och så en lite bricka för kvällsmackan! Perfekt.


Vi avslutade med kycklingwok på ett mathak där. Inget speciellt alls, men mätt blev man.

Vädret är inte alls så jäkla kul idag. Växlande molnighet kallas det väl. Det blåser också... och ser ut som om det ska komma ett regn när som helst. Kvavt är det också igen. En dag med fint och skön luft... är det allt?

Kaffe och Jersey Shore nu.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: