Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kokain för 13 miljoner

Wednesday, May 26, 2010

Kokain för 13 miljoner

Tja, kokain (och mat for the looks of it) är ju ett sätt att spendera pengar och precis vad Michael Carroll gjorde. 19 år gammal vann han 110 miljoner på lotto och nu 8 år senare är han fattig som en kyrkråtta. Nu vill han bli sopgubbe igen. Va surt!


Fasen hörni vad jag är trött. Foten gör fortfarande ont om dock inte lika illa som innan. Det var riktigt kämpigt att gå till jobbet i morse, men allt eftersom dagen gått har den väl mjuknar. Jag vågar dock inte stödja fullt ut på den och har därmed även fått lite ont i knät känner jag. Inte bra... inte bra alls.

Dagen har flutit på bra. Tack och lov slutade det regna under förmiddagen och solen sken faktiskt när jag gick hem. Det är inte det minsta varmt tyvärr, men kanske kommer det tillbaka. Det var nån som sa att denna veckan är en del av Bondepraktikan. Gårdagen representerar juni, dagen juli och morgondagen augusti. Det blir alltså skitväder hela juni, halvskitväder i juli och... nu håller vi tummarna... strålande solsken och varmt i augusti haha.

Jag önskar er alla en trevlig kväll för jag tänker göra mig redo för bingen nu, fast klockan bara är barnet.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: