Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: A piece of the puzzle

Tuesday, May 18, 2010

A piece of the puzzle

Tisdag morgon då. Undrar vad dagen har att erbjuda. Kommer säkert bli jättespännande. Haha, nårrå... ett krasst försök av mig att lätta upp veckans tråkigaste och segaste dag. Men... det finns faktiskt en sak som kangöra dagen lite mer intressant än en vanlig tisdag. Vi ska nämligen diskutera vem som ska bli vår nya chef på morgonmötet. Alltid nåt!

Fasen va surt... efter sju och ett halvt års pusslande upptäcker Jack att det saknas en bit. EN BIT!! 4999 bitar har han pusslat ihop och upptäcker inte fören det är "färdigt" att det finns ett litet litet hål i pusslet. Och så kommer det att förbli... tillverkaren har nämligen slutat tillverka pusslet så om Jack inte sätter igång och letar på Tradera eller nåt är han ganska körd.

Polarpriset är ett sånt där konstigt pris som jag inte riktigt begriper mig på. Nu går det till Björk. – Björk är en otämjbar naturkraft, en konstnär som inte följer någon annan vilja än sin egen, lyder motiveringen. Med andra ord... hon är skum. Det är inte det att jag inte kan förstå motiveringen... för den stämmer säkert, men det är priset i sig. Vad är poängen med att ge nån ett pris när de inte är i rampljuset? Skulle man ge Björk ett pris känns det som man skulle gjort det tidigare... nu är hon väl knappast aktuell... eller har jag missat nåt (igen)?


Image and video hosting by TinyPic

No comments: