Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Dålig koll kan kosta

Monday, May 24, 2010

Dålig koll kan kosta

5000 utekissare och 3,8 miljoner pengar till stadskassan... eller vart går alla bötespengar? Hur som helst... utekissandet har ökat enligt DN. Polisen säger att det beror på att de som blir nödiga har dålig koll på vsr toaletterna finns" Många står 50 meter ifrån dem", säger Jocke Beland, chef för polisens Plattangrupp i Stockholm till tidningen. Jo vars, må så vara, men vad gör du om du inte har din femkrona på dig? eller nu pratar vi ju Stockholm så din 10 krona då?

Dessutom finns det alldeles för få offentliga toaletter out there och jag vet med säkerhet att det finns fullt av folk där ute som inte kan hålla sig tills de hittat en. Jag ser faktiskt hellre att människor med överaktiv blåsa kissar i det fria än behöver uppleva skammen med att pinka i brallan eller att gubbarna med den stora prostatan kommer in med urinstopp och en blåsa som rymmer flera liter.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: