Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Slarvmaja

Sunday, May 23, 2010

Slarvmaja

Jag tog mitt Visakort och mitt ICAkort och stoppade dom i den lilla bussfickan jag fått från vasttrafik och stoppade sedan fickan i byxlinningen på mina träningsbyxor när jag gick ut för att powerwalka igår. På vägen hem gick jag till Ekershallen och handlade. Jag tog upp den lilla ficka och betalade vid självservicedisken, men sen...


... ja, sen är det svart. Var sjutton gjorde jag av den sen? Stoppade jag tillbaka den i byxlinningen? La jag den i påsen? eller la jag den bredvid mig på bänken när jag skannade varorna för att ta den när jag var klar? JAG MINNS INTE! Jag minns inte heller om jag la ifrån mig den när jag kom hem och plockade upp varorna eller tog av mig för att duscha. HELT SVART!

Och jag tänkte inte ens på det idag när jag och mamma var på Marieberg. När jag skulle betala skorna kom jag på att jag plockat ur det igår och fick låna pengar av mamma, men jag tänkte inte mer på det. Inte fören nu på kvällen när jag skulle gå till Ekershallen igen. Jag har letat igenom hela jäkla lyan, men den lilla fickan finns ingenstans att finna. I panik begav jag mig till Ekersch, men de hade inte heller hittat nåt. DARN!

Tack och lov har jag mitt kreditkort så jag klarar mig tills jag får mitt nya kort. Det skulle nämligen ta 4-5 bankdagar. Hoppas jag får det till helgen i alla fall. Det känns alltid bättre att betala å pengarna dras direkt, än att behöva betala i efterhand när man till och med glömt va sjutton man handlat.

Kortet är såklart spärrat, så det är ingen idé att försöka sig på nåt bedrägeri.

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

mamsen said...

Det som inte är stulet kommer tillrätta vet du, men visst är det läskigt, har en nycker som fortfarande är på vift sedan oktober förra året, men den finns här någonstans, jag kom ju in... och till det behövs en nyckel, men sen är den borta, skumt..