Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Fel på fel ställe

Friday, May 21, 2010

Fel på fel ställe


Nu kanske jag inte är riktigt vaken, men hur i hela friden kunde det bli så här fel? Och nu menar jag inte det faktum att det är blev fel som grej, utan VAR det blev fel. Hade det varit på texten till vänster som är tidningens text hade jag förstått lite bättre (dock skitter inte t speciellt nära varken s eller k på tangenbordet, så det borde inte kunna vara ett misstag där heller), men PÅ förpackningen! Detta kan ju inte vara ett misstag. Jag tror ju inte ICA sitter och gör om förpackningstexterna på alla bilder de har i sina reklamblad... Detta måste ju vara nån på antingen Findus eller ICAs tryckeri som hatt sig lite skoj och ändrat med flit.

Det vart ett jäkla oväder igår. Så pass att jag faktiskt stängde av daton när jag gick och la mig och det händer inte direkt ofta. Jag kunde dock inte låta bli att ha TVn på när jag somna, men lite nervöst var det allt. Nu lovas superväder i helgen... än ser det väldigt grått och trisst ut, men man kan ju hoppas det ändrar sig.

Jösses vad ajg har sovit gott. Katastrofövningen orsakade nog mer spänniing än vad jag märkte själv för jag är fortfarande skittrött. Himla skönt att det stundar helg. Det behövs.

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Anonymous said...

Ja vad tror du jag var då...
För jag är sättare på tryckeriet
En del fick faktiskt ladda ner sin tidning idag då samma åskväder som passerade dig även drabbade oss
Ang fi**gratängen som vi som enda plats har förmånen att marknadsföra
Erbjudandet gäller endast ICA-maxi Oskarshamn och endast 2 Paket/hushåll
Erbjudandet gäller endast så långt lagret räcker
Tyvärr är varan tillfälligt slut då vi har "myskväll"