Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Macrolanetuttar

Saturday, May 22, 2010

Macrolanetuttar

Det har funnits på marknaden sedan 2007, men man har ju inte direkt hört talas om det... eller är det bara jag? Macrolane är samma sak som Restylane (som man sprutar in i läpparna) fast i större mängd och dos och ska alltså fylla ut rumpa eller tuttar istället. Lokalbedövning och så in med gelen och vips har man en storlek större (max).


Dom säger dock ingenting i inslaget om hur länge effekten håller i sig. Macrolane funkar nämligen på samma sätt som Restylane att det bryts ner av kroppen och försvinner. Eftersom det är högre dos kan jag tänka att det tar längre tid än Restylane, men jag kan tänka att det inte är direkt billigt och således kan det ju i längden bli svindyrt och man ska hålla på. Dessutom borde det ju synas att brösten krymper... Ja, jag vet inte. Solklart en bättre variant än operation... speciellt om man är osäker, men säkerligen beroendeframkallande och ruinerande.
Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Anonymous said...

Is there cabin with the cerebral end of those who may actually sniff around this roses-in-a-can whilst on generally pass?
Among the other kinds of important points to make note
of, which ever assortment of coffee machine you receive,
in essence go to the exact sieve for your personal brewer. To
discover in order to understand how to heal GERD of 7days / 7days in
addition lower, visit individual web. It truly is therefore , it here in Europe i personally sign all hallowed
ankles and shins along with tremendous people/saints.
They will serve.

Here is my web-site - salton coffee grinders