Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Signalfel

Sunday, May 30, 2010

Signalfel

Signalfwl verkar vara SJs bästa bortförklaring. Har just stått still en stund utanför Laxå pga detta fenomen. Det rättade till sug snabbt för en gångs skull och vi rullar igen.

Åter igen en helg som gått helvetsfort. Man märker ju knappt att den börjar innan den är över. Vi hann med en liten promenad i solen
och en blixtvisit hos Potty i alla fall innan det var sax att hoppa på tåget.

Jag är som sagt utanför Laxå och har ca 35 minuter kvar på min resa. I ensamsäte och med en gratis Expressen i näven känns det ok.

Mina ben värker. Jag är stel i musklerna och kommer nog ha träningsvärk imon. I två dagar nu har jag kört intervaller på morgonlöpet efter två varv runt Prostsjön (som går mest uppför). Det finns nämligen en sån friidrottsbana på Tinas ö som ligger precis brevid brevid. Tror det hör till skolan för det ser även ut att va en gympasal där. Hur som helst har jag sprungih runt den som självaste Carl Lewis, fast lite blekare, kortare och inte lika snabbt. Och det känns i benen. Men å så roligt det var!! Och det kändes ju verkligen efteråt att man tränat. Nu måste jag bara hitta nån sån bana hemmavid också så jag kan fortsätt. Jag bor ju nästan prick breve en, men den är alltid proppad med fotbollskillat kvällstid.

Saknar min Bäjb gör jag med. Två veckor tills jag får se han igen. Not fair!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: