Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Bäst före datum

Friday, May 14, 2010

Bäst före datum

Vad ska AIK med Foppa till? Det känns ju lite som om den stora stjärnan numera är en enda stor skada. Bäst före datum passerat för länge sen. Att Modo vill ha honom är ju inte så konstigt... de laget skapade honom och det är hans hemmalag, men AIK? Foppas glansdagar är ju förbi. Man kunde ju dock önskat att han varit med och styrt runt lite i Tre kronor efter gårdagens match. Även om de skärpte till sig i andra och tredje perioden var det allt för mycket okoncentreration och flera gånger stod spelarna helt oförberedda när de fick pucken. Katastrofdåligt.

McFusk säger Aftonbladet och McBluff säger Expressen sen SVT dokumentär konstaterat att 37 av 48 kontrollerade restauranger märker om sina burgare och kycklingsallader. Det är ju såklart inte alls trevligt, men seriöst... 10 minuter innan en burgare kastas? Alla vet väl hur det ser ut på McDonalds. Burgarna spys upp av personalen bakom och slängs i facken som kassören sedan plockar ur. Jag har aldrig sett nån tidstämpel på de burgare jag fått och det är ju mer än sällan den är halvljummen. Vem ska ha koll på hur länge den ligger där och väntar? Med ett system som exempelvis MAX där burgarna inte tillreda fören de är beställda kunde detta kanske funka, men inte på McDonalds... den som trodde annat har ju lurat sig själv. Och seriöst... vem åker till McDonalds för att få fräsch, färsk mat?


En som definitivt passerat bäst före datum är ju Heidi Montag, som nu beskyller sin mamma för att vara psykotisk... medan hon själv då är superredig i pallet eller? För att inte tala om henne make!

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Bunny said...

http://katidis.wordpress.com/2010/05/14/kraksjukebaciller-i-mcdonalds-hamburgare/

Mvh

Eva said...

När jag jobbade på McDonalds hade vi små brickor med nummer på som vi ställde bakom burgarna i värmeskåpet när vi la dom där, och en klocka som tickade uppåt. När numret på klockan stämde med numret på brickan "wastade" vi burgarna som låg framför brickan, för då var dom för gamla. Och vi skötte det faktiskt helt efter reglerna!