Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: OMG

Monday, May 03, 2010

OMG

... vad jag är trött. Jag kan knappt stå på benen... eller skriva för den delen. Första delen av dagen var ok rent energimässigt, men det sved i ögonen och jag kände mig nyvaken. Del två övergick i en sån total utmattning att jag aldrig varit med om dess like. Jag mste börja sova på nättrena igen.

Funderar på om pinkandet på nätterna har med att svullnaden lägger sig. Jag dricker ju som en idiot dagtid eftersom jag är så törstig, men jag tycker inte jag springer mer på toa. Dock har jag känt mig svullen på sistone och det är klart att vätskan kommer när man lägger sig... som med hjärtsviktspatienter.

Att ta sig hem var plågsamt. Jag slängde i mig en stark kopp kaffe och en macka innan, men det hjälpte inte alls. Nu sitter jag bara här och glor rakt ut... orkar inte annat. Är riktigt sugen på en Coca Cola, men det kan jag väl glömma för jag antar en sån inte bara kommer komma flygandes och gå till affären är inte att tänka på.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: