Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kanel mot myror och i gröten

Monday, May 03, 2010

Kanel mot myror och i gröten

Myror invaderar varje år vårt personalrum på urologmottagningen. Myror är nog det ända kryp jag faktiskt inte är skraj för, så det gör mig inte så mycket, men visst är det lite äckligt när de kryper omkring bland det man ska käka. Idag har jag återigen lärt mig nåt nytt vad gäller hem och hushållsskötsel... nämligen att myror inte gillar kanel... knepiga djur. Hur kan man inte gilla kanel? Hur som heslt ska man strö ett lager kanel vid den plats man tror myrorna kommer ifrån och så kommer de helt sonika inte in. Inte vet jag om det funkar. Vi får väl se i möra.


När vi började prata kanel på jobbet blev jag så jäkla sugen på gröt. Därför blev det frukost till kvällsmat i kväll. Havregrynsgröt med kanel, jordgubbssylt och havredryck samt ett kokt ägg. Min favorit efter morgonlöp och så här i efterhand även en favorit till kvällen. Vet inte varför, men det känns väldigt fel att käka gröt på kvällen... det känns som ren och skär frukostmat, men som sagt det funkade finfint.

Nu... mätt och belåten är det dax att hoppa in i duschen snabbt som attans så jag för en gång skulle kan se början på CSI klockan 21.00.

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Anonymous said...

funkade det med kanel??