Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jag får inte upp mina fönster!!!

Saturday, May 22, 2010

Jag får inte upp mina fönster!!!

Jag kvävs av värmen. Hur ska det gå denna sommar när jag inte får upp mina fönster? Det har inte gått sen de målade dem förra hösten och det är tydligen likdant för alla i huset har Vikander (Melins) meddelat mig. han var minst sagt pissed på målarna och det är jag med. Tack och lov går balkongdörren att öppna. Eftersom vi har insektsfobi här i huset öppnas ingenting fören allt gåtts över med Radar. Lite smått yr i bollen sitter jag nu här och försöker andas. Dock tycker jag det luktar ganska gott. Vill inte tänka på vad det gör med mitt inre.

Promenaden blev inte så lång, men det var riktigt riktigt skönt ute. Hade kunnat gå längre, men kände mig inte till mods eftersom det satt folk och njöt av pilsners överallt på gräsmattorna. Känns ganska gammalt att vara ute och motionera istället.

Jag hittade C-56 på Ekersch, efter inrådan av Bäjb om hur jag ska fixa cykeln. Blir det lika fint i mon ska jag ta mig en runda till Fallen tror jag.

Nu blire iskall dusch och sen lite glass! Fast kanske ska man käka nåt först. Har bara ätit yogurt idag ju och risken är ju ganska stor annars att jag drar i mig hela paketet glass... fast den risken är nog lika stor även om jag äter först i och för sig. Jag är ju en gottegris!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: