Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Awwww

Saturday, May 29, 2010

Awwww

Hur söt är inte mitt hjärta??? Igår i Jönköping såg jag en tröja jag ville ha randig såklart, men inte svart och vitt som vanligt, utan svart och rosa), som jag visade för Bäjb. Jag har spanat lite på den hemma med, men inte köpt den av okänd anledning. Och inte köpte jag den igår heller, men det var mest för att det var sån jäkla kö i Jönköping.

I morse, fick jag för mig att jag skulle springa upp och köpa mig en annan tröja med en papegoja på och då gick min kärlek och plockade fram pengar och gav mig för att han ville ge mig den randiga. Supersöt! Tyvärr vart det ingen av dessa två inspanade överdelar eftersom den ena var helt som bortblåst från affären och den andra bara fanns i large och medium. Dock är denna från JC så jag kommer stega upp och köa den så fort jag kommer hem.

Thank yop Bäjb, I love you
!

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Cicci Loo said...

Det där är ju min personlige rörmokare ;)