Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Got me confused

Monday, May 03, 2010

Got me confused

"om 140 dagar får vi veta om hon får som hon vill!" så avslutas artikeln om Mona Sahlins skattehöjningar. Jag blir skraj... först nu fattar jag att allt kanske ska kastas om igen. Förändringar... hmm, är jag riktigt gammal om jag säger att det är jobbigt med förändringar? Jag har ju fasen inte hängt med i de förändringar alliansen gjort och nu kanske jag måste försöka hänga med åt andra hållet. Hur ska det gå för lilla mig och mitt tröga hövve? Här en skatt, där en skatt, överallt en skatt, skatt.

Jo, pensionärerna betalar tydligen mest skatt idag (i alla fall enligt sossarna och det kanske stämmer). Sossarna leker duktiga och ska sänka denna. Topp! so far, men som Anders Borg säger i Agenda: "Pensionärerna får lite drygt en hundring i sänkt skatt av er, men det äts upp av stigande bensinpriser och kostnader." Den frågan har jag faktiskt tänkt på. Detta med skatter är en klurig fråga för visst, sänkt skatt på inkomst, men alla andra jäkla skatter då? Och vi andra... vi som arbetar... vi får höjd skatt på allt då eller? Jag såg inte programmet, och det hade nog inte get mig så mycket heller, för enligt Lena Melin handlade det mest om siffror och obegripliga resonemang... något jag inte är bra på. Enligt Expressens läsare vann i alla fall Borg... så grattis då... I guess.

Nu borstar jag bort politiken frånmina morgontrötta axlar... för morgontrött är jag idag. Det där med att sova gott tycks vara ett minne blott för mig. Jag minns inte när jag sov en hel natt igenom sist. Något som tycks ha blivit en vana är att jag somnar gott... skitgott till och med och sen vaknar jag igen... och kan inte somna om. Inte nog med att jag har svårt att ligga still, jag får springa på toa nätterna i ända och min högra näsborre blir täppt. What the heck? why? Trött som ett jihu och veckan har inte ens börjat. Darn!

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Loo said...

Sån där är jag med på nätterna. Somnar skitbra, för att vakna efter några timmar å va klarvaken. Sen somnar man lagom igen tills strax innan klockan ska ringa ;)

Hannastacia said...

Ja, fy, jag är så trött nu att jag tror jag svimmar av.