Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: En bra dag

Thursday, May 27, 2010

En bra dag

Det har varit en bra dag ur flera hänseenden idag. Jag tar dem ett och ett.

1. Problemlösning när det gäller patienter är nog det jag gillar mest. När man får såna där lite krångliga saker att bita i och som man lyckas lösa på allra bästa sätt. Det handlar ofta om problem med samordningar eller att styra upp saker så det blir så bra som möjligt för patienten. Sånt som man till en början vill slita sitt hår över, men som efter en massa pysslande, ringande, jaganade och gnagande blir skitbra. Jag hade tre såna fall under förmiddagen. Det tog hela förmiddagen att lösa dem, men innan lunch hade jag fixat alla tre! Känner mig supernöjd.

2. Jag har fått en ny chef! Eller ja, inte riktigt än, men den tillfrågade tackade ja och vi är alla överlyckliga. Efter vad som känns som åratal med tillfälliga chefer, ska vi äntligen få en riktigt. En som inte kan skicka över saker på nån annan och som har en tydlig roll. Jag tror att det är precis vad vi behöver. Chefen börjar inte fören efter sommaren, men har vi stått ut så här länge är det ju en piss i sjön.

3. Mitt Visa-kort har kommit. Jag har försökt undvika att handla hela veckan, men det börjar bli tomt i kylen. Det jag har handlat har jag dragit på kreditkortet och detta ska jag nu genast sätta tillbaka från mitt vanliga konto. Jag är överlycklig att jag hade det och det var ju för prick såna här situationer jag en gång i tiden skaffade det.

4. Jag har för en gång skull hunnit med det jag skulle göra. Eftersom vi gått otroligt mycket kort om folk på mottagningen har mina eftermiddagar fått stryka på foten. Jag har hunnit med mina patienter, men inget mer än så. Berget med blåscancerregistreringar och annat administrativt har bara växt och växt och efter x antal påminnelser från onkologiskt centrum började det bli pinsamt. Idag har jag dock städat ordentligt och fått iväg allt jag kunnat. Känns otroligt bra och som om en stor sten lyfts från bröstkorgen,

I morgon är det äntligen fredag och jag får träffa min älskling så allt känns just nu superduperbra!

Just ja... jag känner inte av smärtan i foten alls längre!!!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: