Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Royal

Monday, May 17, 2010

Royal

Jaha, där fick jag svar direkt... Vilks ångrar INTE sin teckning. Bra där Vilks!

Daniel Westling går ut med information om att hans sjukdom inte är ärftlig och jag tänkte just på det... barn alltså. Victoria är ju inte purung längre så de må ju ska snabba på. Jag vet inte om de bara ska ha en unge, men en är väl mer eller mindre tvång för en blivande drottning. Vem ska annars ta över efter henne sen? Eller slipper vi sen???!! Lite roligt i artikeln är att Daniel råkar Dua Victoria och det ska han tydligen inte göra i offentliga sammanhang. You go, Daniel! Mera Du i kungahuset! Och lite cred till Vickan som då faktiskt Duade tillbaks... fast det kanske hon får, för med vad ska hon annars titulera Daniel? Ers Hertighet?


Vickan håller sig i form med yoga, promenader, styrkerträning och löpning. Prick som alla andra då? och så äter hon müsli med. Wow... det gör henne verkligen unik. Nu menar jag inte att vara den som är den, men snälla nån. Jag tycker faktiskt att prinsessan åter börjar se lite anorektisk ut, jag menar kolla bilderna på royalcourt.com, men det är väl kanske bara inbillning.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: