Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: WTF

Wednesday, May 12, 2010

WTF

En man från Kil hittade denna i räkpaketet och betvivlar jag att jag nånsin kan käka räkor igen. Iuuu! Mannen har gjort det till sin uppgift att ta reda på vad det är. Är han galen? Jag skulle göra mig av med monstret, skrubba mig med tvål i duschen och försöka glömma.

Muhammed -tecknaren Vilks är i blåsväder igen efter att ha blivit attackerad på en av sina föreläsningar. Den utlösande faktorn ska ha varit en isade en film med homosexuellt innehåll, men Vilks själv kopplar det till sina rondellhundar och det känns väl inte helt otroligt. Och redigt med stryk fick han.

Mord börjar bli så alldagligt att man som bloggare kanske skulle överväga ha en återkommande rubrik: Dagens mord (ni vet som småtjejerna kör Dagens outfit). Dagens mord är trippelt och från Härnösand. Va fan händer med Sverige?

Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

ErikN said...

Det är bara en liten smalskäggsimpa, en helt normal fisk som råkat bli nedfrusen och förpackad. Stackars liten.

Hannastacia said...

Ful som stryk va han i alla fall.

Mia said...

Jag skulle nog också gärna vilja veta vad det är handeln säljer till mig. Men jag är för lat för att orka sätta igång forskning av vad ett sådant här litet krypkan vara...

Apropå Wilks så tycker jag han är en modig man. Folk som provocerar har något att säga. Oavsett om jag gillar budskapet eller ej så får det mig att tänka till en gång extra.