Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Mitt hus

Tuesday, May 18, 2010

Mitt hus

En sån här dag önskar jag mer än nåt annat att jag hade ett hus så jag kunde sitta ute på verandan och kanske ha en liten hemmagjord burgare ligga och osa gött på grillen. Just nu önskar jag också att det var just det röda huset söder om Värnamo som vi såg i helgen. Ååå, va härligt det vore. Jag har sökt på googlemaps för att kunna visa er, men det ligger för mycket in i skogen för att synas. Dessutom har jag ingen aning om ifall jag kollat på rätt ställe.


Jag glömde nog visa er detta monster som vi stötte på längs med vägen på vår vandring. Jag såg den och frös... och det gjorde spindeln med. Ända tills hjälten Christian skulle på och störa och den attackerade... rakt emot mig. Jag överbemannade den och klarade mig med livet i behåll, men det var banne mig nära. Kan hända dock att den inte var riktigt lika stor som den ser ut att vara på bilden. Verklig storlek var kanske en halv centimeter... max (bra upplösning på kameran kan skapa monster) men lika jäkla vidrig för det.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: