Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tjopp

Monday, May 24, 2010

Tjopp

Är det egentligen nån som har nån aning om hur det står till mellan blocken? Ena dagen leder alliansen stort och nästa drar de rödgröna ifrån. Ja, jag hänger då inte med... och inte orkar jag försöka heller. vad man dock tycks ha bevisat nu är att SD rasar. från 5,0 till 2,9. Jag är inte förvånad. Jag är helt övertyga om att folk säger att de ska rösta på de mindre partierna för att ge de större en näsbränna. När nu valet börjar närma sig på riktigt väljer folk sida och ställer sig dit där de faktiskt kan göra nån skillnad för utkomsten av valet.

Men SD ger inte upp : – Det som är väsentligt för oss är hur opinionsläget ser ut på sikt. Den ihållande trenden ser fortfarande positiv ut för oss om man lägger ihop alla de mätningar som publicerats under de senaste månaderna, säger SD:s pressekreterare William Petzäll.

Dock visar en annan undersökning (SOM) att stödet för invandringen aldrig varit så hög.

Kronprinsessan fick som hon ville för nu är det bestämt att pappa Strutsen... ursäkta Kungen ska lämna över henne till Daniel Westling. Bra tycker jag... hon ska väl tammig katten få bestäma det själv, utan att en massa fåniga präster ska lägga näsan i blöt. Men det går inte obemärkt förbi. Aftonbladet går så långt som att ge det en stående rubrik: ”Altar-gate” och enligt dom är det en världsnyhet... Löjligt.

Över till nåt mycket viktigare... mig själv. Måndagskvällen börjar lida mot sitt slut (tack och lov) och det firar jag med att mumsa på lite honungsmelon. Jag är skittrött och stressen efter datakraschen har tagit en hel del must ur mig. Det och mitt stenhårda axel- och bröstpass :D. Fötterna värker och magen är ont, men det är ok, för alldeles strax ska jag krypa ner under täcket och så är vi en dag närmare fredag.

Inte ett skit hade hänt på balkongen när jag kom hem. Renoveringen skulle ju börja idag och man tycker ju de kan sätta igång så det blir klart nån gång. Förresten kunde de väl börjat tidigare så folk fick njuta av sina nya balkonger nu när värmen är på väg. Men inte ett spår av ens uppstart synes på gården. Och det verkar bara vara jag som varit ordentlig och plockat helt rent på balkongen.... och som jag slet, haha. En stol och en kruka plockade jag ju in i helgen.

Nu beger jag mig mot säng-TV (CSI) och hoppas falla i djup sömn inom kort. Godnatt världen.

På Cicci och Mattes bröllop sommaren 2008... tror jag det var. Fan, va kass jag är på att minnas när saker var. Jaja, det var i alla fall inte så länge sen. Love my dress!

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Birgitta said...

Ja openionsmätningar kommer och går men allt annat betår..... utom din dator då....
Viktoria får göra som hon vill för jämställdhet handlar inte om det ändå,utan viktigare saker