Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Öken

Friday, May 07, 2010

Öken

Klockan 04.00 var jag redo att gå upp, men tack och lov lyckades jag somna om en halvtimma. Vad ska jag upp och göra så tidigt? Tja... just i dag är det nog ganska bra för jag är inte helt nöjd med packningen och kommer nog vilja stuva om ytterligare.

Om ni undrar över rubriken är Öken tydligen nåt ställe jag ska till enligt guma. Låter ju dragigt, haha.


En smärre panik utbröt nyss när jag insåg att jag glömt köpa nya hörlurar... en resa på tre timmar utan musik skulle ju vara döden. Efter att ha rivit upp hela lyan (eftersom jag ju har fler mindre bra) hittade jag de som hör till min träningsMp3 och de får dujja. Detta skrivs dock upp som prio ett på inköpslistan.

Jag undrar lite vart mitt fina väder är. Nån som vet? I.o.f.s är det ju bara skönt om solen håller sig borta under tågresan, men den får gärna titta fram när jag anländer i Götet.

Ok, nu till sista packningen.

(Förresten nu börjar det visa sig vad de rödgrönas utlovande av skattehöjningar har för effekt på folket. De "jätterasar" enligt senaste undersökningarna. Hade jag varit sosse hade jag nog valt att knipa om bl.a bilskatten tills valet var över. Dock erkänner undersökarna att det inte är tillförlitligt och inte troligt att en sån drastisk svängning skett. Hmm, ok, men varför ska vi då ha dessa dagliga opinionsmätningar?).

Image and video hosting by TinyPic

No comments: