Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Finally Freakin Friday Found Fairway

Friday, May 28, 2010

Finally Freakin Friday Found Fairway

Den är här... som jag längtat! Jag har spenderat morgonen med att packa eftersom jag slarvade med det igår. Packa är det värsta jag vet. Det börjar alltid med att jag lägger ner en massa i-fall-om-att kläder som jag sedan får packa upp eftersom jag inser att de bara orsakar onödigt släpande.

Jag har blivit otroligt bortskämd med att köra bil ner. Känns därför sketajobbigt att behöva ta det obekväma och osäkra tåget. Nerresan känns dock ok, för jag behöver bara klara av ett byte. I Jönköping möts jag upp av min älskling och sen drar vi till A6 för lite shopping. Bäjb är ute efter nya UFC-spelet och jag... ja, jag är alltid i mood för lite shopping. Letar ju fortfarande ballerinor, men jag har inga större förhoppningar att finna några. Hoppas få chans att använda mina nya sandaler i helgen. Väderleksrapporten ser dock inte så himla lovande ut. Oh well, har med mig dom alla fall (trots Bäjbs förbud att bära skor med öppen tå på småländsk mark).

Nä nu är det bäst att packa ner det sista och bege sig iväg till veckans sista arbetspass. PUSS PÅ ER!!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: