Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Men åååååååå

Tuesday, May 25, 2010

Men åååååååå

Kan det sluta regna då? Det har regnat prick hela jäkla dagen nu och det ser inte alls ut att vilja sluta. Smarta jag hade varken med mig paraply eller regnkläder och var blöt in på underkläderna när jag kom hem. Inte för att det gör mig så mycket. Jag förstår faktiskt inte varför folk är så himla rädda för lite blött. Jag tycker det är ganska skönt att gå i regnet egentligen... i alla fall när man ska shem och kan ta av sig det blöta. Paraply är jobbigt att bära och regnkläder varma och obekväma.


Så varför gnäller jag då? Jo, för att jag vill ut och springa. Jag har ju planerat detta så bra. Förutom på helgen är tisdag och torsdag mina löpardagar. Men kan jag verkligen ge mig ut i detta? Regnet i sig stör mig inte, men det är så jäkla kallt och spåret blir så otroligt lerigt att det nästan inte ens går att springa där. Hade jag varit smart hade jag tagit med mig gymkortet och hoppat in där, men jag skulle kunna tänka mig att flera än jag kom på den tanken.


Så... ska jag ge mig ut eller ska jag inte. Nu har jag hållit på att vela fram och åter hur länge som helst. Jag har gått lägenheten fram och åter och kollat ut genom alla fönster åtskilliga gånger. Jag kan ju informera om att det regnar prick lika mycket oavsett.


Jag ger upp... det kommer ju en ny dag i morgon och jag får springa då istället (fast jag gillar inte mitt beslut). Istället tar jag med mig en tidning och tappar upp ett hett bad.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: