Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Konspirationskandidaten

Saturday, May 15, 2010

Konspirationskandidaten

11 septemberattackerna 2001 och Förintelsen under andra världskriget är båda verk av judar.

Förklaringen till de judiskt styrda aktionerna ska vara ett offertänkande inom den judiska gruppen med syfte att uppnå ett högre syfte, i fallet med Förintelsen den judiska staten Israel, grundad kort efter andra världskrigets slut.

”Estonia”-katastrofen och mordet på utrikesminister Anna Lindh är, enligt riksdagskandidaten, resultatet av aktioner styrda av en grupp på 13 judiska finansfamiljer.

Detta kommer från hemsidan av en Centerpartist som sår med på listan för att komma in i riksdagen. Dessa valsedlar stoppas nu när hans åsikter kommit i ljuset, men hemsidan fanns där redan inför förra valen då han stod ännu högre upp på listan. Så vem är egentligen dummast? Kandidaten som tror att han kan ha dessa åsikter och samtidigt försöka komma in i svensk riksdag eller partiet som inte kollat upp sina kandidater ordentligt?

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Anonymous said...

Ta en titt här: http://www.iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Bankers.htm

Anonymous said...

Center-kandidaten heter
Ove Svidén
Har hemsida:
peace.se/agande_bankbus.html

Läs och lär er :)

Jag skulle definitivt rösta på honom.