Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Det riktiga spöket Casper

Monday, May 31, 2010

Det riktiga spöket Casper


Klockan nio på måndagen startade hovrättsförhandlingen mot Casper El- Kaissi Östlöv, 21, som dömts i tingsrätten för bland annat det brutala mordförsöket på ex-flickvännen Emma i Kristianstad. Tingsrätten dömde honom till tolv års fängelse för mordförsök, människorov, våldtäkt, misshandel och olaga hot. Försvarsadvokat... Silbersky såklart.

Jag har som vanligt hängt med dåligt, men ändå tillräckligt för att ha en stark åsikt att denna unge man borde spendera minst de tolv år han redan dömts till.

Under första dagen av förhandlingen yttrar Casper dessa smarta ord: - Jag glömde bort att det var en tjej när jag slår. Och även om man försöker bortse från att meningen är grammatiskt omöjlig (vilket jag finner omöjligt) är den ju också otroligt korkad i den bemärkelsen att det knappast skulle vara så himla mycket bättre att slå om det var en kille.

Emma planerar närvara under rättens sista dag. Otroligt tufft av henne! Sätt dit den jävlen!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: