Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: N-kupa

Tuesday, May 04, 2010

N-kupa

En sjuksköterska i Borås la ut bilder på sig själv tillsammans med en nedsövd patient på Facebook. Hmm, hur tänkte han? Och vad var syftet? Vad det att förlöjliga på nåt sätt, visa sitt jobb eller en speciell situation.

Det är svårt med sekretessen. Nu menar jag inte att undvika lägga ut bilder på patienter för det är inte det minsta svårt, men till exempel här i bloggen finns det otroligt många händelser som skett under dagen jag vill dela med mig av, men som inte går. Sekretessen gäller ju nämligen inte bara namn på personer, utan även situationer som kan identifiera personen. Många gånger får man sätta munkavel på sig själv och andra gånger får man modifiera lite, men visst är det svårt. Och det är lätt att säga för mycket utan att tänka på det.

Sjuksköterskan som la ut bilder är inte avstängd, men riskerar få sparken... med all rätt, för när det gäller att lägga ut bilder är ingen tvekan på att det är att bryta sekretessen.

Julia

När vi ändå är inne på sjukvård måste jag bara nämna Julia med de enorma melonerna. N-kupa god damned it! Bröna började växa okontrollerat efter fjärde ungen och höll till sist på att krossa den arma kvinnan. Tur att man inte har några såna problem.

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Anonymous said...

Golden Glοbе Nоminations 2012: Full List
and Prеdictions (Pics). Then get some of that
dollar ѕtоre Ηallοween
maκeuр anԁ giνe youгѕelf that pale exρгessіon, with a
bit of hollow ѕhaԁоωs bеneath the eyes.
ӏn sрecіfic, was the aсclaimed "red shoes " is too absolutе artful
Peep CL UK internet Tοe Нееls for that purροѕе, a credible appliсation.