Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: "Å, vilken underbart fin sommar vi haft"

Saturday, May 29, 2010

"Å, vilken underbart fin sommar vi haft"

Tror ni nån kommer säga så i slutet av augusti är alla är tillbaka på jobbet? Det tror inte jag! Vädret suger ju! Regn, kallt, regn, kallt. Efter två varv runt Prostsjön och fem varv intervallöpning på bana, kom jag hem igen drypande av vatten som jag samlat på mig under spöregnet som piskade i backen medan jag sprang. Jag hatar väder!

Igår frös jag så jag skakade när vi kom hem från Jönköping och det gick inte över fören jag fått i mig två koppar köffe hos Potty, Man ska inte frysa på sommaren! Jag bävar för hemresan och tågperrongerna i morgon, för jag har inga varmare kläder med mig än de jag hade på vägen ner. Får nog traska upp på stan och handla mig nåt om jag inte ska förfrysa på kuppen.

För att inte dra på mig en förkylning ska jag dra av mig mina dyngsura träningskläder nu och hoppa in i en varm dusch.

Förresten, sa jag att jag hatar väder!

Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

Ävan said...

Vaffan gör du i Småland? Du ska ju vara i Gbg, här har jag gått i linne hela dagen, och tagit en latte på uteservering 8)

CiBag said...

Lita inte på Äva! D är kallt här me, jag har kört sjal å munkis å frösit. Ävan är för varmblodad ;)

Hannastacia said...

Men idag skiner solen !