Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Idag älskade jag mitt jobb

Thursday, May 06, 2010

Idag älskade jag mitt jobb

Förmiddagen flöt på som vanligt och var ganska så trökig... men på eftermiddagen fick jag leva upp litegrann. En läkare behövde blod till forskning och bad därmed patientskaran om de kunde donera lite. Förvånansvärt nog gick de allihopa med på det och jag tog genast på mig uppgiften som blodsugare. Jag for fram och tillbaka mellan rummen med min vagn och samlade tillslut ihop 11 rör.
Låter kanske lite löjligt i era öron, men är det når jag saknar från avdelningsjobbet är det just att sticka. Det är kul att sticka eftersom det krävs teknik för att göra det bra. På mottagningen har vi oftast inte tid att ta proverna själva utan skickar alla till kemlab, men idag fick jag alltså sticka så det stod härliga till... och så drog jag ju ett stå till forskningen också! I rule!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: