Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sweet Victory – Evans Outpoints Rampage in UFC 114 Grudge

Sunday, May 30, 2010

Sweet Victory – Evans Outpoints Rampage in UFC 114 Grudge


Eftersom min Bäjb och Saso sitter och tittar på matchen nu borde det vara lugn att posta detta. Jag liksom försa mig lite i morse. Jag såg på nätet att “Suga” Rashad Evans vunnit över kaxige Quinton “Rampage” Jackson och trodde att Bäjb sett matchen i natt. "We Won!" utbrast jag därför när han slog upp ögonen i morse. Nä, tyskland vann sa han då och trodde jag menade Eurovision. Nä, We won... Rampage, säger jag och säger ju då fel. Bäjb trumpnar och berättar att han inte sett matchen och att vi inte alls hejade på Rampage. Här hade jag ju om jag fattat nåt kunnat spela med och låssas som att Rampage hade vunnit och jag fattat fel, men istället snurra jag in i det i nåt helt obegripligt. Jag vet inte om han fick nån klarhet i det, men dumma jag hade ju i alla fall försagt mig.

Hur som helst. Rashad vann! Det borde få Rampage att hålla käften en liten stund,

Jag vill passa på att förklara den otroligt kassa stavningen i tidigare inlägg. Att skriva på ett skakande tåg är banne mig inte lätt. Inte heller när T9 (eller vad det heter på iPhone) envisas med att byta ut vissa ord hela tiden. Orkar inte redigera, men jag tror ni förstår.

Nu bedtime och Law and Order SVU

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Christian said...

du är förlåten för jag fattade ju inte vem som vunnit så som du snackade hahaha. hela galan var fan kass också :(