Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nattlinne med tonfisk

Tuesday, May 25, 2010

Nattlinne med tonfisk

Såhär nu när beslutet är taget är jag ganska glad att jag inte gav mig ut. Jag behöver en vilodag. Jag har dessutom hela dagen försökt ignorera att jag har otroligt ont i min högerfot... i vristen. Det skär som en kniv genom hela foten när jag sätter trampdynan mot marken. Vet inte om det är efter helgens löprundor eller nåt jag gjort på jobbet (har ju inte så bra skor... men nu får jag ju det nästa vecka!), men det känns som den verkligen behöver vila.

Aftonbladet skriver om Örebros våldtäkter igen. Man tror fortfarande att det är två personer, men nu går man också ut med att man tror detta pågått i flera år. Ska det vara så svårt att få fast dom? Jag säger inte att polisen gör ett dåligt jobb, men Örebro är inte så jäkla stort och med alla dessa fall borde man väl ha tillräckligt med signalement vid det här laget. Jag... liksom polisen, tror bara det är en tidsfråga innan våldtäkterna övergår i mord (jag har sett tillräckligt många avsnitt av Criminal Minds för att göra egna profilanalyser haha). Nä, men seriöst... det är läskigt.

Jaha, nu ska jag gå och tvätta mitt nattlinne som jag just sprutade tonfiskspad över när jag gjorde matlåda... Ska min klumpighet aldrig gå över?

Image and video hosting by TinyPic

No comments: