Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hmm

Saturday, May 01, 2010

Hmm

Nu fick jag en så där galen idé att gå ut till Marieberg. Varför i hela friden då, tänker ni säkert. Jo, det ska jag förklara. Jag och mamma skulle gå på stan i dag och leta present till Jordans graduation, men sen var det ju så att det är 1:a maj idag och vem vill trängas med Monas gelikar? Så jag började surfa runt för att se om de hade det vi ska köpa på Marieberg och kom av någon anledning på att även söka på Skopunkten, varpå jag stötte på några intressanta skor som jag skulle vilja spana på.

Så jag stakade ut banan på Shapelink och det visade sig vara 8,79 km... inte alls farligt. Dock är det skittrist väg och på några ställen vet jag faktiskt inte hur jag ska gå för att inte gå på bilvägen. Dessutom är vädret inte så där jättestabilt och hur kul vore det om det började regna mitt i allt.

Klar favorit. Svart och vitt är ju min bag! 299:-

Ursöt... skulle dock kunna tänka mig utan rosa rosette. 199:-


Lite tantvarning, men det gillar vi ju. 299:-


Tror det är dessa Catja har... skitsnygga på. 299:-

Såg en del intressanta skor på Dinsko i går också. Det fanns t.ex hundratals varianter av denna typ av sandalette. Urtjusiga, dock hade alla väldigt hög klack, men jag behöver ju lite höjd... sen om man kan gå i dom är väl en annan femma.


Rock'n'Roll God damned it! 499:-

Man skulle ju faktiskt kunna ta bussen, men jag tycker det är skitläbbigt nu när jag inte har en aning om hur de går med det nya linjenätet. Dessutom hatar jag att åka kollektivtrafik ju. Får fundera lite till... kanske blir det stan trots allt.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: