Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Xbox: loaded

Monday, February 14, 2011

Xbox: loaded

För det första... vafan är det frågan om egentligen med Jerry Springer? Är nerknarkade dvärgar dargens topic? ansvnittet heter Holiday Hell och är från 2003 och på scen står ett gäng dvärgar och kastar pumpa på varandra. Alla tandlösa och white trash. Publiken visar brösten som vanligt. Ja, man upphör aldrig förvånas.


Jaja, skitsamma. Jag passade på att ta med mig lite spel hem från Bäjb denna gång. Jag tog ett wild card och två säkra kort. Jag har mer eller mindre spelat alla Tomb Raider tidigare, men dessa två har jag inte spelat igenom. Dock vill jag ju testa nåt nytt så varför inte lite rollspel. Dragon Age ska enligt de som gillar denna typ av spel vara ett mästerverk, men enligt Bäjb är det inte så häftigt om man spelat World of Warcraft.... vilket jag iofs inte gjort hardcore, men jag har svårt att se nåt toppa det.
 Men det blir spännande.

Mitt problem är ju lite det att jag ofta ger upp lite för tidigt om jag inte fastnar direkt och liksom med film är jag svårflirtad.  Jag börjar dock inse att det inte kommer komma nåt nytt Baldurs Gate så jag lät få hitta nytt om jag ska spela alls. I alla fall tills nya Tomb Raider kommer, vilket det utlovat ska göra under året.

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Christian said...

testade du nåt spel eller?

Hannastacia said...

Jag hann ju inte... so busy :D