Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Trotsade kylan

Sunday, February 20, 2011

Trotsade kylan

Det var inga 20 minus som utlovat i morse... det var "bara" 15 och nu när solen värmt upp lite var det riktigt behagligt ute. Jag bylade på mig sjukt mycket kläder och gav mig upp på stan... mest för att jag ändå var tvungen att ge mig ut och lämna HellSaab.

Och vet ni vad. Jag tog alla krafter jag hade och provade kläder på två ställen och kom ut med ett par nya byxor och två toppar! Kändes på stört som deppigheten släppte lite. Tänk va lite shopping kan göra!

Innan jag gav mig ut hann jag med 80 minuter på steppern (det är nog rekord för det blir bra tråkigt efter ett tag) och lite matlådekok. Köpte två fläskfiléer på Ekershallen igår för 49 kronor kilot. Danska och säkert fulla av galna kosjuka, men billigt var det. Det vore dock intressant att vet aexakt hur mycket av de där 600 grammen som egentligen är kött för det tycks vara så att ju billigare desto mer att rensa. En filé blev teriyakiwok och den andra stektes bara i medaljonger med grillkrydda för framtida bruk. Näst på tur står paprika/chili-firre som det får bli i mon... om den blir god.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: