Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Beauty vacuum

Thursday, February 17, 2011

Beauty vacuum

Ska jag nu slänga pengar på en dammsugare ska den banne mig vara snygg. Kolla denna Philips FC8132/01 för 1185 kronor på NetonNet:

  • 2000W med 400W sugeffekt
  • Tvättbart HEPA-filter
  • 10 meters arbetsradie
  • Parkettmunstycke
  • Dammkapacitet 3 liter
  • Påse: Gameo 9312

Urläcker don't cha think? Nästan så den slår den limegröna jag har idag.

Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

Chaan said...

Jag tycker inte den var så snygg.. lol. Jag har bara vinröda (röd metallic) kökprylar: mixer, brödrost och kokare och min lilla vinröda Melissa Jupiter dammsugare är snyggare :D

Och jag har i stort sett bara silverfärgade elekronikprylar.. utom mobilen för den är silver-svart-röd metallic :)

Hannastacia said...

Men är den bra? Din melissa. har melissa nu och det finns ju inga reservdelar till den varav jag måste ha ny.

Har också rött... chiliserien. Urläckert

Chaan said...

Gulligt, med de röda prylarna. Ja den är lika bra som den förra som exet tog med sig i alla fall. Jag är ingen kännare av dammsugare men den har 1800 Watt och det räcker och det är viktigt att det är tillräckligt drag, det var det enda jag visste när jag köpte den, tittade på effekten och utseendet faktiskt. Som när jag köper bil ungefär. Sedan brukar det visa sig att bra design ofta hör ihop med bra funktion. Den här Melissan finns nog inte längre eftersom den är den redan är 5 år. Men det finns påsar i alla fall. Det där med tvättbart filter fanns nog inte ens när jag köpte dammsugare, jag vet knappt hur det fungerar. En grej med dammsugare är att man måste spola ur slangen med hett vatten med jämna mellanrum, det bygger upp smuts i de där vecken.

Min lilla dammsugare var det nog ingen vidare kvalitet på heller för en plastdetalj i lucköppningen har gått sönder, men dammsugare slänger man ju runt med så jag räknade inte med att den skulle hålla mer än 3 år. Den fungerar fortfarande jättebra och det är dessutom ställbar effekt, halv effekt räcker ofta, men inte alltid. Den kostade inte ens 500 tror jag.