Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Skamligt dåligt

Sunday, February 13, 2011

Skamligt dåligt

Idag är det kallt. 11 minus just nu. Det är så pass kallt att jag faktiskt tror jag struntar i att springa och tar en lång promenad istället. Ibland undrar jag om jag har en liten självplågare i mig för förutom sista biten och efteråt igår var det inte direkt skönt att springa... snarare plågsamt. Första kilometerna var så kalla att jag trodde benen skulle krackelera varje gång jag satte ner fötterna i marken och när jag sedan blåvit varm i kroppen var det andningen som stod i vägen. Att andas in iskall luft är inte direkt skönt. Men jag sprang på... och led. Så fort jag var klar hade jag glömt hur plågsamt det var och längtade bara etter nästa runda.

Och nu säger de att det blir ännu kallare. Fy... är det verkligen nödvändigt?

Jag såg melodifestivalen igår. Rätt låtar vann enligt mig, men herreguuuud vad dåligt det är! Några frågor bara: När de väljer ut låtarna... hur tänker de då? eller Christer Björkman... hur tänker han? för efter förra året var det ju snacka om att han skulle få välja själv. Jag pratar främst om Babsan. Är Babsan med för att få in lite humor i programmet för inte kan det väl vara så att Christer Björkman och ev de andra vill att de framträdandet ska representera Sverige?

Jag var inte ensam om att tycka programmet var kass

Och vem skriver manus till Rickard och Marie. Hör de inte hur det låter? Man vill ju bara hoppa bakom soffan och gömma sig av skam. Sist men inte minst... de där polisdravlet? Var nånstans är NÅT av det roligt? En massa gap och skrik och humor som liknar den i ett barnprogram på Bolibompa. Pinsamt dåligt rakt igenom. Nä, bäst var Christer Sjögren som David Bowie och det är skrämmande.

Nä, ut i kylan nu... och nu är jag sugen som sjutton på att springa ändå... hmm


Image and video hosting by TinyPic

No comments: